sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Keep the pictures, they never change



Mango-melonii oli saatava, kun kerran aurinkoki paisto. Äiskällä on hyvä olla.





Kauneimmat häät ovat hääparin näköiset, rakkaudentäyteiset ja läheisten keskeiset, lämpimät häät, juuri niinkuin tämän upean parin häät oli.




Useemman vuoden jälkeen pääsi ees hiukan huvipuisto fiilikseen Tivoli Seiterässä, seurana uudet ihanat kamuset.



Ylempien kuvien aurinkoiset kesäkuvat antaa vaan sitä hyvää kuvaa Suomen kesästä, mutta todellisuudessa välillä on töissä pakko käyä ostamassa lämmintä kaakaota että tarkenee seisoa monta tuntia kylmässä.



Vihdoin ja viimein usean vuoden tauon jälkeen selvisin kampaajalle, jonka jälkeen olen erittäin tyytyväinen.


Tyytyväisyyttä ylläpitää myös tämä Garnierin hiusnaamio. Ihanaa pehmeyttä tuova naamio jättää pesun jälkeen myös ihanan tuoksun hiuksiin, suosittelen lämpimästi. Kyseistä tuotetta löytyy mm Anttilasta, varmasti myös muista hyvin varustetuista tavarataloista.





Uutena kesäherkkuna töiden kautta löysin espanjalaiset kirsikat, m m mmm. Kokkasin tänään ruoaksi kanawokkia, jota maustoin jonkin verran aromaatilla ja valkosipulilla, ai vitsi että tulikin hyvää. Ehkä mie joitakin ruokia händläänkin.






 Kotona yhessä kaikki hyvin.


Kuvat saavat tällä kertaa kertoa päällisimmät kuulumiset. Päivät kuluu hullunlailla, työt jaksaa vetää itsestä kaiken mehun, aurinko ei jaksa paistaa niin paljon kun sitä kaipaisi, mutta rehellisesti sanottuna en paljoakaan onnellisempi vois olla. 


Uusia tuttavuuksia ja kavereita on tullut töiden sekä uuen harrastuksen cheerleadingin myötä. Jehep, tuli kevään aikana haettua Mikkelin Jukureiden Blue Diamonds cheerleading ryhmään ja tytöt tavattuani pääsinkin porukkaan, ja nyt alkaa ensimmäisiä treenejä olemaan. Hassua sanoa, mutta oon melko varma että tämä on kyllä se oma juttu, NIIN KIVAA. Lisäksi, ei missään kaupungissa tai ihmisporukassa ole miuta vastaanotettu näin lämpimästi, niinkuin Blue Diamondsin tytöt on uudet ihmiset ottaneet. Feels so good.


Töissä ehkä marjat alkaa pyöriä jo unissakin, välillä hiukan käytännön säätöjä, mutta muuten maistuu tosi hyvin ja on mukavaa. Onneks meitä on useempi työntekijä ja tullaan hyvin juttuun, jo se helpottaa hirveesti.


Lappeenrannassakin tuli pitkästä aikaa pistäydyttyä vanhan ystävän häissä. Itku oli lähellä jo kirkossa, niin upea pari vihittiin ja hyvin kaunis tapahtuma kaiken kaikkiaan nämä häät olivat. Hirmuisen onnellinen olen kyllä varmasti aina heiän puolestaan. 
Illalla äiskän kanssa tuli käytyä kävelyllä Linnoituksessa, jossa pauhasi Rakuuna Rockin esiintyjien raikuva musiikki. Tuli kuunneltua mm Sleepy Sleepersiä, Kaija Koota sekä Michael Monroeta. 

Koirusta huokuu tyytyväisyys, neiti on alkanut päästelemään ulinoita ja älinöitä, kiusaa Jeremiaa pyytäen häntä leikkimään ja juoksee koirapuistossa tuhatta ja sataa. Tulee mieleen kun ois tytöstä tullut pentu taas.

Kaikenlaista tapahtunut, kaikenlaista varmasti tulee tapahtumaan. Katsellaan mitä sitä oikeen vielä tänä 'kesänä' keksii.



                                     
                                                                                                                                      -LAURASWEET

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti